Hahoe Folk Village in Zuid-Korea

Hahoe Folk Village is een openbaar museum en een traditioneel dorpsgebied in Zuid-Korea. Het is gesitueerd in een u-vorm, waarbij een rivier is meegenomen in de vorm. Het is ook behulpzaam voor de lokale bevolking om toegang te krijgen tot de rivier. Hahoe Folk Village bestaat uit verschillende gebouwen en plaatsen die dateren uit de Joseon-periode, vanaf de 16e eeuw. Het openbare museum omvat het Byeongsanseowon Confucian-gebouw, een boeddhistische tempel compleet met een museum en een opgraving van een vroegere bewoningsplaats uit de Joseon-periode. Er zijn ook verschillende gebieden die zijn aangewezen als traditioneel erfgoed, waaronder de ‘hidden treasures’ dat is gewijd aan het leveren van een uiteenlopende selectie van lokale volkskunst. Er zijn ook verschillende traditionele gebouwen, zoals boerderijen, een school en een bibliotheek. Hahoe Folk Village biedt toeristen een mooie gelegenheid om in contact te komen met Korea’s rijke culturele erfgoed, waaronder het bestuderen van de traditionele gebouwen, het luisteren naar de lokale folklore, proeven van de lokale gerechten en rondleidingen door het museum. Hahoe Folk Village biedt een geweldige kans om meer te weten te komen over de Koreaanse cultuur en het landschap.

Hahoe Folk Village biedt een unieke ervaring om meer te weten te komen over de Koreaanse cultuur. U kunt genieten van de lokale folklore, de traditionele gerechten proeven en een rondleiding door het museum. Het dorp heeft een boeiende geschiedenis met verhalen van vroeger, inclusief de samenleving, tradities en religie en uitdrukkingen. Het landschap is prachtig met bergen, bossen, een rivier en een meer. Bezoekers kunnen genieten van vele activiteiten zoals kajakken, wandelen en mountainbiken. U kunt ook geschiedenis leren over de legendarische vrouwen die het dorp bezochten. Er is een uitgebreide collectie van kunstvoorwerpen, waaronder een monument dat eer bewijst aan de helden van de Dag van de Boeddha. U kunt ook genieten van een scala aan lokale evenementen en festivals. Hahoe Folk Village is een interessante plek om op een ontspannen manier kennis te maken met de Koreaanse cultuur.

Hahoe Folk Village is een indrukwekkende plek in Zuid-Korea. Het dorp ligt aan de oevers van de Nakdong-rivier en omsluit de tempel Hahoe, een Boeddhistische heiligheid waarvan de oorspronkelijke constructie uit de Goryeo-periode (918-1392) dateert.

De tempel is omgeven door 260 traditionele huizen, samen met prachtige tuinen, tempelgrafheuvels, bruggen en dorpsmuren. Bezoekers kunnen genieten van een rustige wandeling in de straten, bestuderen van de lokale cultuur uit de Joseon-dynastie (1392-1910) en genieten van het uitzicht op de prachtige omgeving.

Er zijn vele interessante bezienswaardigheden in Hahoe Folk Village, zoals de windpoorten, een van de eerste ‘moderne’ architectonische structuren in Zuid-Korea, en de Boeddha-statues. Er zijn ook verschillende traditionele parken zoals Anapji, wat ‘paradijslijk meer’ betekent, met lotusbloemen, bomen en andere prachtige bezienswaardigheden.

Bezoekers kunnen ook deelnemen aan een verscheidenheid aan culturele activiteiten en evenementen zoals muziekfestival, een koreaanse drama-avond, verschillende optredens en lokale festivals. Hahoe Folk Village biedt een geweldig ontspannen optie om kennis te maken met Koreaanse cultuur en geschiedenis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *