LOTTE World Aquarium, Seoul in Zuid-Korea

LOTTE World Aquarium, Seoul in Zuid-Korea, biedt een unieke en onvergetelijke beleving. De aquarium biedt een prachtig landschap met meer dan 650 verschillende soorten, waaronder 500 vissen, 180 koraalsoorten, 40 slangen en amfibieën, en meer dan 20.000 waterdieren. Er is ook een interessant educatief centrum, waar bezoekers kunnen leren over de wereldwateren en -leven.

De aquarium biedt ook unieke ervaringen zoals ‘de 8D-dome’, waar bezoekers een virtuele tour kunnen maken in een diepe zee, ‘de Submarine Adventure’, waar bezoekers een tour kunnen maken met een onderzeeër, en ‘de Aquarium Gallery’, waar de geschiedenis van het aquarium wordt gedeeld.

LOTTE World Aquarium, Seoul in Zuid-Korea, biedt een echt adembenemend aquatisch avontuur dat u niet wilt missen. Bezoekers kunnen leren over de unieke omgeving, de schattige dieren die er leven, en de vreugdevolle en onvergetelijke avonturen die ze kunnen ervaren tijdens hun bezoek. Laat uw geest gevuld worden met verbazing en fascinatie bij dit magische aquarium.

LOTTE World Aquarium, Seoul in Zuid-Korea

LOTTE World Aquarium in Seoul, Zuid-Korea is een avontuur dat u niet mag missen! Hier kunnen bezoekers de grote hoeveelheid verschillende en hattige dieren ontdekken die hier leven. Ontdek tijdens uw bezoek de vele onderwaterwerelden, waaronder tropische zeevogels, vlakwaterbiotoop van het meer en meer dan 450 verschillende soorten koraalriffen. Bovendien zijn er de magische zeehonden- en zeeleeuwenshows, waar bezoekers de kans hebben om deze beesten in actie te zien.

Er is nog veel meer te beleven bij LOTTE World Aquarium. Bezoekers kunnen interactief spelen in het Ocean Kids Adventure, waar ze leren over de oceanen terwijl ze avontuurlijk spelen. Bezoekers kunnen ook de onderwater tunnel bezoeken, waar ze kunnen genieten van de veilige kant van de oceaan met haaien, zeeschildpadden, zeehonden en zeevogels omgeven door een magische gloed.

LOTTE World Aquarium, Seoul in Zuid-Korea

Voor een vreugdevolle en onvergetelijke ervaring, breng een bezoek aan LOTTE World Aquarium in Seoul, Zuid-Korea! Laat uw geest gevuld worden met verbazing en fascinatie bij dit magische aquarium.- het observeren van meer dan 650 verschillende soorten tropische vissen, inclusief de bekende clownvissen, zeesterren en vlinderslangen. Er zijn ook grote open tanks met meer dan 5.000 verschillende zeeroofdieren.

Je kunt ook gaan voor interactieve ervaringen, zoals het voeren van het oceanarium en het aaien van schattige zeedieren zoals zeeschildpadden en pinguïns. De lente- en zomerzones behoren ook tot de favorieten. Je kunt er meer dan 18.000 tropische aquariumplanten en bijna 90 soorten tropische vissen bekijken.

Het hoogtepunt van het aquarium is het Oceanium, waar je je kunt verplaatsen in een elevator en meer dan 8.000 verschillende soorten waterdieren kunt bekijken, waaronder walvissen, dolfijnen, haaien en zeehonden. Deze magische wereld biedt ook verschillende educatieve programma’s en activiteiten om kinderen te helpen meer te weten komen over de zee.

Als je naar LOTTE World Aquarium in Seoul, Zuid-Korea gaat, zul je onvergetelijke momenten beleven. De aanblik van kleurrijke vissen, de vreugde van interactieve ervaringen met zeedieren, en de grandeur van het Oceanium zullen een levenslange indruk nalaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *