Seoullo 7017 in Zuid-Korea

Seoullo 7017 is een van Seoullos meest unieke attracties. Gelegen in het hart van de stad, verbindt het een netwerk van defensiewanden om het station Seoul Station. Het is een oud en verwaarloosd verkeersknooppunt dat is omgebouwd tot een park. Het biedt een buitenruimte waar bezoekers kunnen genieten van buitenactiviteiten, kunstinstallaties en wandelpaden.

De 24-meter brede vijf verdiepingen tellende loopbrug heeft bibliotheken, informatiecentra, cafés, restauraties en souvenirwinkels. Er is een Free Wi-Fi-verbinding en er is een enorme verticaal tuin met meer dan 250 soorten bloemen en overhangende struiken, die toeristen kunnen wandelen of luieren.

Afgezien van Seoullo’s verschillende functies, is het een van de meest aangename lokale bezienswaardigheden die men kan bezoeken. Met zijn verspreide lichtjes, knipperende reclameborden en kleurrijke muziek, combineert het de verlichting, geluid en het verhaal van Seoul om een ​​waardevolle bezienswaardigheid te creëren die bezoekers kunnen ervaren.

Seoullo 7017 is een one-of-a-kind bezienswaardigheid in Zuid-Korea. Het is gebouwd als een groot, 170 meter hoog wandelplatform dat de lokale bevolking en bezoekers toegang geeft tot de verbluffende uitzichten, verlichting, knipperende reclameborden en kleurrijke muziek combineert. Daarnaast biedt het een verscheidenheid aan functies, van kinderspeelplaatsen tot eateries en winkels waar bezoekers kunnen winkelen. Deze functies maken Seoullo 7017 tot een uniek wandelplatform dat reizigers naar de toekomst brengt! Bezoekers staan ​​versteld van de verlichting, geluiden en verhalen die het unieke platform onthult. Seoullo 7017 is meer dan alleen een bezienswaardigheid, het is een waardevolle ervaring die bezoekers nooit zullen vergeten.

Seoullo 7017 is meer dan een bezienswaardigheid, het is een verhalenverteller die bezoekers nooit zullen vergeten. De verlichting, geluiden en verhalen die Seoullo 7017 onthult, maken het tot een uniek platform met tal van functies en mogelijkheden. Bezoekers kunnen genieten van de verschillende tuinen, parken, winkels en restaurants die te vinden zijn op het platform. Ze kunnen ook genieten van geweldige uitzichtpunten en spectaculaire fotoshoots. Daarnaast kunnen bezoekers op het platform een aantal geweldige lokale evenementen bijwonen, zoals het Koreaanse muziekfestival, de Koreaanse antiekmarkt en het Koreaanse street food festival. Seoullo 7017 biedt bezoekers een uitstekende locatie om kennis te maken met de cultureel rijke stad Seoul. Seoullo 7017 is een transformatieproject dat de levendige stad Seoul verrijkt met zijn prachtige ontwerpen, bezienswaardigheden en ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *