Wat te doen in Zuid-Korea?

Ga naar het oosten om het oudste park van Zuid-Korea – Gyeongbokgung Palace – te bezoeken. Dit is de begraafplaats van de geschiedenis van het land, met trotse architectuur, lange geschiedenis en levendige folklore. In 2019 is dit park het eerste UNESCO World Heritage-site in het land. Terwijl u hier bent, bezoek dan ook de nationale gastvrijheidstraat Insadong. Hier kun je kunst kopen uit de traditionele Koreaanse cultuur, zoals keramiek, kalligrafie, houtsnijwerk en antiek. Na het verkennen van het park, maak een bezoek aan het Nationalmuseum van Korea, waar exposities met geschiedenis, kunst en cultuur worden getoond. Een bezoek aan het Nationaal Museum is niet compleet zonder een bezoek aan het National Cemetery, waar gevallen militairen en Korean War-heroïne eren.

Geschiedenis, Kunst en Cultuur

Voor een uitgebreide blik op de geschiedenis, kunst en cultuur van Zuid-Korea, bezoek dan het Nationaal Museum van Korea. Hier kunt u objecten uit de hele wereldgeschiedenis, met name uit Azië, bekijken.Naast het Nationaal Museum zijn er vele andere culturele bezienswaardigheden, waaronder een bezoek aan traditionele paleizen, tempels en andere historische sites. Daarnaast bieden musea, galeries en andere culturele instellingen kunsteducatieve programma’s om de cultuur van het land te verkennen.

Nationaal Cemitery

Bezoek het Nationaal Cemitery van Zuid-Korea om te eren aan gevallen militairen en Korean War-helden. Deze locatie herbergt verschillende monumenten en andere herdenkingsplaatsen die informatie geven over de Koreaanse oorlog en de daarbij behorende heldenmoed. Naast deze thema’s worden ook herdenkingsceremonies en veel andere evenementen gehouden om deze bijzondere locatie te eren.

Zuid-Korea heeft veel te bieden. Bezoekers kunnen de Koreaanse Oorlog ontdekken en de geschiedenis in levendige detail ervaren door middel van bezoeken aan oorlogssites, herdenkingsceremonies en historische evenementen. Een gemeenschappelijk thema van de gedenktekens en museums die te vinden zijn in het land, is de heldenmoed die is getoond tijdens de Koreaanse Oorlog. Er zijn tal van herdenkings-evenementen, met betrekking tot de maand der herdenking, die mensen in staat stellen zich te verbinden met de geschiedenis. Verder is er veel meer te zien en te doen, van bezoeken aan culturele attracties zoals tempels en buitenluchtmarkten tot heerlijke, lokale delicatessen proeven, winkelen voor de nieuwste mode trends en vertoeven in de vele natuurparken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *